КриміналСуспільство

У Кропивницькому змінили суддю у справі вбитого таксиста

У Ленінському районному суді м.Кіровограда відбулось судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням громадянина Ц. та неповнолітнього П. у вчиненні злочинів, одна стаття з яких кваліфікована органом досудового розслідування за частиною другою статті 115 Кримінального Кодексу України, як умисне вбивство, ідеться на сайті суду.

Рішенням Вищої ради правосуддя від 11.06.2020 року звільнено Загребу Андрія Віталійовича з посади судді Ленінського районного суду м. Кіровограда, у зв’язку з поданням заяви про відставку.

Враховуючи вище викладене, відбулась зміна складу суду.

Вислухавши думку сторони обвинувачення, сторони захисту та потерпілих, суд вирішив продовжити розгляд справи зі стадії на якій зупинився суд до зміни складу суду.

За результатами судового розгляду у відношенні обвинуваченого Ц. продовжено строк тримання під вартою на два місяці, у відношенні неповнолітнього обвинуваченого П. продовжено строк запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту на два місяці.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *