Кримінал

На Кіровоградщині судитимуть працівників локомотивного депо за розкрадання пального

Кіровоградською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно членів злочинної групи із числа працівників одного з локомотивних депо регіональної філії Укрзалізниці за фактом привласнення чужого майна (ч.5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, члени групи, упродовж 2020 року, незаконно привласнили близько 8 тонн дизельного пального. Пальне зливали з локомотивів, а потім реалізовували його споживачам на території області. Щоб приховати свої злочинні дії, вносили до офіційних документів фіктивні дані щодо обсягу використаного та списаного пального. Викрадене зберігали на території цеху колишнього заводу.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП України в Кіровоградській області, оперативний супровід – управління стратегічних розслідувань у Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України за сприяння офісу з безпеки АТ «Укрзалізниця».
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *