Суспільство

Залізниця. спортзали, дитсадки: відсьогодні у Кропивницькому запрацюють низка закладів та об’єктів

У Кіровоградській області з 1 червня почнуть працювати спортивні зали, інклюзивно-ресурсні центри, відновлять роботу пасажирські потяги та електрички. Про це розповів голова облдержадміністрації Андрій Балонь, ідеться на сайті Суспільного.

Рішення про третій етап послаблення карантинних заходів ухвалили члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Зі слів Андрія Балоня, за умови дотримання санітарно-протиепідемічних норм, з 1 червня дозволять роботу спортивних шкіл, залів та фітнес-центрів, відвідувати дитячі садки, проводити професійно-практичну підготовку та державну кваліфікаційну атестацію – не більше 10 осіб в групі, роботу інклюзивно-ресурсних центрів для зарахування дітей до 1 класу, перевезення пасажирів залізницею в межах кількості місць для сидіння, перевезення автомобільним транспортом між регіонами в межах кількості місць для сидіння (не більше 50% кількості місць для сидіння, якщо пасажирів везтимуть в регіон, де карантин не послабили). Пасажири та водії мають бути у захисних масках.

Карантин на Кіровоградщині. Що дозволять з 1 червня
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *