Суспільство

Кропивничани не можуть повернути залізничні квитки, куплені до карантину

У Кропивницькому містяни не можуть повернути залізничні квитки, куплені до карантину. За пів години журналісти нарахували біля залізничного вокзалу 20 людей, ідеться на сайті Суспільного.

Кропивничанин Микола Кифоренко прийшов на залізничний вокзал, щоб здати квиток, куплений до карантину. Двері вокзалу зачинені. На дверях висять оголошення про те, що вокзал через карантин не працює, та про те, що 1 червня запустять приміські потяги ”Знам’янка-Помічна-Знам’янка” та ”Знам’янка-Одеса-Колосівка-Знам’янка”.

Повернути гроші за придбані до карантину квитки обіцяють у повному обсязі протягом трьох місяців після закінчення карантину.

Сьомий раз за два тижні прийшла здати квиток, куплений до карантину, кропивничанка Катерина Корнацька. 26 березня жінка мала повертатись потягом з Трускавця. Квиток коштував 280 гривень:

”Я не змогла повернутись, потяги відмінили. Ми винайняли таксі за півтори тисячі і приїхали у Кропивницький. Я пішла в касу – каса зачинена – грошей немає. Я – пенсіонерка, не можу забрати свої гроші. У Києві люди приходять, каси працюють. Бачу один вихід – звертатися в суд”.

Зі слів жінки, 1 червня знову прийде на вокзал.

Що відомо

На Київському залізничному вокзалі каси працюють. Пасажири приходять здати квитки, куплені до карантину, та замовляють нові. Касирка Наталя Мазуренко пояснила, як тепер розміщуватимуть пасажирів у потягах:

”В одному купе може їхати дві людини, в шаховому порядку – нижня полиця з одного боку, верхня – з іншого, по діагоналі. В Інтерсіті – так само – 50% квитків продаємо. Якщо ви сидите, біля вас вільне місце. Плацкарт поки відмінили”.

У Кропивницькому каси на залізничному вокзалі запрацюють 1 червня.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *