Суспільство

Березкін заявив, що мітинг у підтримку клубу не має нічого спільного з самою “Зіркою”

У п’ятницю, 28 лютого, у мережі Facebook почала розповсюджуватися інформацію щодо мітингу у підтримку ФК “Зірка”, котрий анонсували на понеділок, на 12-ту годину, на площі Героїв Майдану.

Про це повідомляв і відомий кропивницький футболіст Олександр Кочура, і тренер команди Самір Гасанов, і віце-президент клубу Костянтин Волков. Останній у своєму дописі, зокрема, наголошував: “Я Вас, усіх друзів, запрошую на мирний мітинг, який відбудеться 2 березня на площі Героїв Майдану. Підтримати мене, мої починання. Підтримати спорт в місті Кіровограді“. 

Натомість сьогодні, 29 лютого, на офіційному сайті ФК “Зірка” опублікували звернення президента клубу Максима Березкіна, у якому він дякує Костянтину Волкову за підтримку клубу й додає: “Я сподіваюся, що й та допомога, яку я надавав в різний час Костянтину Володимировичу не менш суттєва”.

А також зазначає наступне:

Але останнім часом назва клубу, його логотип, зображення стадіону і інші атрибути найстарішого футбольного клубу країни дуже часто почали використовуватися зовсім не для спортивних цілей, і команда стала засобом досягнення іншої мети. Я був вкрай здивований вчорашніми закликами окремих людей прийти на мітинг і підтримати клуб. Це не має нічого спільного з діяльністю «Зірки» і є особистою ініціативою цих фізичних осіб. Я категорично не вітаю такі дії. Нагадую всім, що клуб не змінював свій юридичний статус і я залишаюся президентом футбольного клубу «Зірка»

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *