Суспільство

“Дванадцять хвилин на виклик”: у поліції Кіровоградщини підбили підсумки минулого року

У минулому році групами реагування патрульної поліції розкрито понад 680 кримінальних правопорушень.

Про це йшлося під час наради з підбиття підсумків діяльності підрозділів, що відбулася за участі начальника поліції області Романа Козьякова, його заступника Олексія Ніколаєва, керівництва управління превентивної діяльності обласного главку та представників блоку превенції відділів та відділень.

Присутні розглянули результати роботи за основними напрямками службової діяльності секторів реагування патрульної поліції.

Протягом 2019 року групами реагування було здійснено виїзди на понад 84,2 тисячі повідомлень громадян, що становить близько 72 % від загальної кількості викликів, зареєстрованих на території обслуговування підрозділів.
Середній час прибуття на місце виклику нарядів по області склав майже 12 хвилин.

За 12 місяців минулого року безпосередньо ГРПП розкрито, зокрема і «по гарячих слідах», понад 680 кримінальних правопорушень.

Поліцейськими груп реагування патрульної поліції на території області було виявлено та задокументовано 39,6 тисяч адмінправопорушень.

Із загальної кількості викритих порушень понад 27,4 тисяч – у сфері безпеки дорожнього руху, з яких 1 901 факт керування водіями транспортними засобами у стані сп’яніння.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *