Суспільство

У шести класах кропивницької школи призупинили навчання

У Кропивницькому призупинили навчання у шести класах школи №16. Про це розповіла начальниця міського управління освіти Лариса Костенко, ідеться на сайті “Суспільного“.

Не навчатимуться сто дев’яносто учнів початкових класів.

За словами Лариси Костенко, 31 січня вирішать, коли навчання відновлять.

”Керівники закладів щоденно проводять опитування, моніторинг. З’ясовують причини відсутності дітей. І в тих класах, де більше ніж 20% дітей відсутні через хворобу, керівник закладу пише клопотання в управління освіти, ми погоджуємо. Потім керівник закладу видає наказ щодо призупинення навчально-виховного процесу в окремих класах”.

Нагадаємо, 28 січня в сімнадцяти класах трьох шкіл Кропивницького призупинили навчання. Це школи №32 і №26 та Новомиколаївська гімназія. Не навчаються чотириста тридцять учнів. Закрили класи, у яких відсутні 30% школярів.

Минулого тижня у Кіровоградській області двоє дітей захворіли на грип типу А. Про це Суспільному розповіла заступниця директора обласного лабораторного центру Надія Оперчук. Захворіли діти шести та трьох років з Петрівського району та Кропивницького. Вони не були щеплені від грипу.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *