КриміналСуспільство

Довічне ув’язнення або 15 років: обвинуваченому у вбивстві Діани Хріненко загрожує суворе покарання

Обвинуваченому у вбивстві 16-річної дівчини у с. Суботці (Кіровоградська область) загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне, ідеться на сайті обласної прокуратури.

Зазначається, що за процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно 29-річного чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні та убивстві 16-річної дівчини у с. Суботці ( ч. 2 п 10 ст. 115, ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 152, ч 1. ст. 185 КК України).

Нагадаємо, Діана Хріненко зникла у Суботцях 24 серпня 2018 року, коли поверталася додому зі святкування Дня Незалежності. У 2019 році затримали підозрюваного у вбивстві дівчини Миколу Середницькoго.

Чоловіку загрожує покарання до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення.

Пошуки школярки тривали півроку, поки за десяток кілометрів від місця зникнення не знайшли частини тіла, які згодом низкою проведених експертиз підтверджено, що вони належать зниклій дівчині. За підозрою у скоєнні злочину у Польщі було затримано 29-річного мешканця Знам’янського району.
Наразі досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті. Остаточну долю підозрюваного вирішуватиме суд.

Підготовче судове засідання у справі відбудеться уже найблищим часом.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *