Суспільство

Призначено нових заступників прокурора Кіровоградської області

У прокуратурі Кіровоградської області колективу представили двох заступників прокурора області.

Так, наказом Генерального прокурора від 20 січня 2020 року Володимира Твердохліба призначили першим заступником прокурора Кіровоградської області, а Сергія Перепелицю заступником прокурора області.

Довідково:

Володимир Твердохліб народився 21 квітня 1979 року в с.Сковородинівка Золочівського району Харківської області.

Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії України ім. Я.Мудрого. В органах прокуратури працює з 2000 року. Трудова діяльність пов’язана з роботою в органах прокуратури Харківщини. Починав на посаді стажиста районної прокуратури, потім обіймав посади помічника прокурора та старшого прокурора Дергачівського Дзержинського районів, слідчого цієї ж прокуратури; заступника Ізюмського міжрайонного прокурора, прокурора Золочівського району; згодом обіймав посади прокурора та заступника начальника відділу в апараті прокуратури Харківської області.

До призначення на посаду першого заступника прокурора Кіровоградської області обіймав посаду заступника начальника відділу організації керівництва досудовим розслідуванням злочинів у сфері службової діяльності, яке здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтаві, що поширює свою діяльність на Харківську область.

Сергій Перепелиця народився 17 липня 1987 року у м. Харків. У 2008 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Я.Мудрого. Обіймав посади слідчого та старшого слідчого прокуратури Червонозаводського району та м. Харкова; заступника прокурора Фрунзенського району м. Харкова, заступника начальника першого слідчого відділу слідчого управління прокуратури Харківської області; слідчого з особливо важливих справ: начальника відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури Харківської області.

Перед призначенням заступником прокурора Кіровоградщини працював заступником начальника управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтаві, що поширює свою діяльність на Харківську область.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *