Суспільство

На центральній вулиці Кропивницького встановили знаки, що забороняють парковку

Десять дорожніх знаків, що забороняють водіям паркуватися на узбіччях, встановили на вулиці Велика Перспективна в Кропивницькому. Про це розповів начальник відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції області Сергій Бабенко, інформує “Моє Місто” з посиланням Суспільне.

”Встановили знаки по обидва боки вулиці. Тут розташовано багато підприємств, офісів, закладів, кафе. То ж водії дуже часто зупиняють свій транспорт, в тому числі і в нічний час, внаслідок чого виникають значні труднощі з прибиранням вулично-дорожньої мережі”.

Штраф за паркування автомобіля у забороненому місці складає двісті п’ятдесят п’ять гривень.

Водій Ігор Ліподат вважає, що спочатку в центрі міста треба створити парковки для автомобілів, а потім встановлювати обмежувальні знаки.

”Приїжджаючи на роботу, а я працюю в центрі міста, дуже складно знайти місце паркування. Тому спочатку треба створити умови, а потім уже обмежувати”.

Дорожні знаки, що забороняють водіям паркуватися на узбіччях, у Кропивницькому встановлюють працівники комунального підприємства ”Спеціалізована монтажно-експлуатаційна організація”. За словами директора підприємства Олександра Шумейка, встановлять ще вісім таких знаків.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *