Політика

Очільник Кіровоградської ОДА обговорив з аграріями земельні питання

Голова ОДА провів нараду з представниками аграрної спільноти області щодо перспектив впровадження обігу земель сільгосппризначення в Кіровоградській області. Під час зустрічі зосереджено увагу на основних засадах ухваленого у першому читанні законопроекту.

«Агросектор – це найпотужніша галузь нашої області. Ми зараз стоїмо на порозі глобальних перетворень, які найближчим часом будуть обрамлені в законній площині», – зауважив Андрій Балонь.

За його словами, нині до законопроєкту подано 4400 поправок, які опрацьовуються. «Процес динамічний, і ми в тому числі є його складовою. Тому сформуємо через профільний департамент пропозиції за результатами нашого діалогу».

Керівники малих, середніх та великих агроформувань висловили пропозиції та зауваження з приводу введення ринку обігу землі.

«Мені потрібна ваша фахова експертна думка з реального сектору економіки, про яку ми зможемо проінформувати Президента, Прем’єра, депутатів, щоб вчасно внести зміни до законодавства», – наголосив голова ОДА.

Андрій Балонь доручив департаменту АПК ОДА узагальнити озвучені пропозиції для подальшого скерування в центральні органи влади. Очільник області закликав аграріїв до партнерства та системної комунікації.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *