ПолітикаСуспільство

На “Укрпошту” скаржаться мешканці області: проблему обговорили в Кіровоградській ОДА

Сьогодні в Кіровоградській ОДА обговорили роботу Кіровоградської дирекції АТ “Укрпошта”. Причиною проведення наради стали численні звернення мешканців області.

Директор Кіровоградської дирекції АТ “Укрпошта” Сергій Протасов повідомив, що філія працює у відповідності до завдань і нормативів, що встаніовлені керівництвом “Укрпошти”.

Зокрема, встановлено, що мобільні точки продажу та надання послуг працюють у населених пунктах до 500 жителів не більше 1 разу на тиждень, від 500 до 1200 – 2 рази і більше 1200 жителів – стаціонарно.

За кількістю мобільних точок Кіровоградська область займає друге місце (47 шт.), на першому Вінничина (близько 80 шт.). Нормативом встановлено і оклади працівників пошти у залежності від кількості обслуговуваного населення.

За його словами, поштарі надають різноманітні фінансові послуги, якщо це автоматизоване відділення, терміни складаю від 1 до 3 днів, якщо не автоматизоване, то від 3 до 10 днів.

Заступник голови ОДА Світлана Лобанова наголосила, що головним питанням є якість послуг для населення, а наявність скарг та звернень свідчить, що у роботі дирекції “Укрпошти” є певні проблемні питання над якими варто попрацювати.

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в області Наталія Сімонян відзначила про наявність скарг з окремими виплатами Пенсійного фонду, на що, Сергій Протасов зауважив, що володіє ситуацією і вона пов’язана з кадровими питаннями.

Директор Кіровоградської дирекції АТ “Укрпошта” Сергій Протасов окремо також наголосив що з нового року мають змінитися нормативи обслуговування населення. Мобільні точки продажу та надання послуг мають працювати у населених пунктах від 200 жителів не менше 2 разів на тиждень, що безумовно має зняти соціальну напругу.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *