ПолітикаСуспільство

МАФ у центрі Кропивницького обіцяють демонтувати

Комісія з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності ухвалила демонтувати самовільно розміщені тимчасові споруди для провадження підприємницької діяльності на території міста Кропивницького, ідеться на сайті міськради.

Відповідно до прийнятого комісією рішення, демонтажу підлягають два об’єкта: тимчасова споруда у вигляді торгівельного павільйону “ Coffee Mobile” у сквері “Центральний” та торгівельний павільйон “Шаурма, Хот-дог” по вулиці  Добровольського, напроти житлового будинку № 15 .

Управління містобудування та архітектури міської ради архітектури рекомендує власникам чи користувачам зазначених об’єктів  терміном один робочий день  демонтувати споруди та привести земельні ділянки у належний стан з відновленням благоустрою.

– У разі добровільного виконання демонтажу споруди,  прошу повідомити управління містобудування та архітектури міської ради  Кропивницького, – відзначила т.в.о. начальника управління Ірина Мартинова. – Це можна зробити за адресою вулиця Тараса Карпи, 68, кімн. 322.  В іншому випадку, споруди будуть демонтовані примусово. Примусовий демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд буде проведено з 05.12.2019 року по 06.12.2019 року.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *