Політика

Посадовиця міськради Кропивницького хоче отримати землю під гаражі, хоча не має авто

У четвер, 7 листопада, на офіційному сайті міської ради Кропивницького з’явились два проєкти рішень за номерами 3508 та 3509.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “Без купюр” (матеріал Павла Лісниченка – “Центр медіарозслідувань Prozorro”).

Обидва документи передбачають надання дозволів на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок по вул. Волкова 9/3 (біля огорожі КП «Електротранс») загальною площею по 24 квадратні метри для будівництва індивідуальних гаражів за рахунок земель житлової та громадської забудови. Заявниками, які претендують на землю, виявилось подружжя – Віталій та Ірина Білогор.

Відповідно до декларації Ірини Білогор, яка працює адміністратором відділу по роботі з фізичними особами в Управлінні адміністративних послуг міськради Кропивницького, у сім’ї відсутнє власне або ж орендоване авто. Що ж до житла, то його сімейству безоплатно надає в користування Василь Авдотьєв. 
Людина з ідентичними прізвищем, ім’ям та по-батькові є власником приватних підприємств «Креативна кухня», «Креативна кухня 2», «Креативна зірка» та «Креативна зірка плюс», які входять до група компаній Greenstone екс-нардепа чотирьох скликань Станіслава Березкіна.

Зауважимо також про відсутність у декларації Ірини Білогор відомостей про дохід чоловіка – Віталія Білогора та даних про будь-яке майно окрім квартири. Подані до НАЗК дані, однак, не відповідають дійсності, адже в оренді у пана Білогора наразі перебуває 19,83 гектари землі та водойма на території Трепівської сільської ради. Відповідно до інформації з Державного реєстру прав на нерухоме майно, договір оренди території діє до серпня 2021 року.

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *