СпортСуспільство

Спортсмен із Кропивницького емоційно висловився після матчу Ліги Чемпіонів

22 жовтня донецький “Шахтар” у рамках групового етапу Ліги Чемпіонів зустрічався із загребським “Динамо”.

Матч закінчився у нічию – 2:2.

За “гірників” забив гол і уродженець Кропивницького Євген Коноплянка. У другому таймі інший вихованець кропивницького футболу Андрія Пятов сфолив на супернику у своєму штрафному майданчику, за що було призначено пенальті. 

Євген Коноплянка після матчу “зірвався”, поставивши під сумнів доцільність призначення 11-метрового суддею на прізвище Лаос, заявивши, що той “постійно його дістає”: 

“Що я думаю про ситуацію з пенальті? Зустрічався з Лаосом 10 разів на футбольному полі. 9 матчів були такими. Був момент, коли на мені фолили ззаду, суперник робив це багато разів, можна було “посадити” на картку. А Лаос дав їм провести контратаку, якби забили, що мені робити було? Поговорив з Лаосом, потім він пару свистків нам дав.

Для мене – це не пенальті. М’яч не летів в сторону гравця. Він заважав воротареві. Подивіться, де був м’яч! Але цей суддя “дістає” нас всюди, особливо мене “.

Так чи інакше, пенальті був призначений і гірники пропустили гол, зігравши внічию і втративши залікові очки в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів. 

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *