Політика

Очолити Кіровоградську ОДА може кадровий слідчий

Про це написав на своїй персональній сторінці у мережі Facebook народний депутат Олексій Гончаренко.

“Губернатором Кіровоградської області пропонують призначити кадрового слідчого – Балоня Андрія Богдановича. Андрій з 2003 по 2016-й рік працював слідчим у правоохоронних органом, начальником слідчих управлінь і так далі…” – йдеться у дописі. 

Відомо, що раніше пан Балонь був заступником Херсонського губернатора. 

ДОСЬЄ.

Андрій Балонь проживає разом з дружиною Ілоною та сином Матвієм. Родина володіє трьома квартирами загальною площею в майже 310 м2 та кімнатою, площею в 16 м2.

Андрій Балонь особисто володіє автомобілем марки «Wolkswagen», а його дружина пересувається на орендованому авто марки Ягуар.

У власності Ілони Балонь знаходяться 10% акцій підприємства «ЛЕД-ІС», тоді як її чоловік акцій та корпоративних прав не має.

За 2017 рік родина отримала понад 1 млн 230 тис грн доходу, з них 241 тис – зарплатня Андрія Балоня, отримана за роботи в Херсонській ОДА, ще майже 7 тис – за підробіток в Херсонському державному університеті. Також у 2017 році Андрій Балонь за рішенням суду отримав виплату в понад 108 тис грн від УМВС України в Полтавській області, а також гонорар у розмірі в майже 200 тис грн. Його ж дружина за минулий рік заробила понад 800 тис грн, займаючись підприємницькою діяльністю. Згадані в декларації і інші джерела доходу.

Родина заступника херсонського губернатора володіє також понад 100 тис грн заощаджень. Також у власності Балонів знаходиться понад 7105 євро та приблизно 150 тис доларів.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *