Політика

Міський голова Олександрії полаявся через земельну ділянку, яку не оформили його доньці (ВІДЕО)

6 вересня депутати міської ради Олександрії (Кіровоградська область) вiдмовили в оформленнi землi пiд маєтком у лiсмасивi, доньцi мера Степана Цапюка.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “Акула media“.

Перед початком голосування мер оголосив про конфлiкт iнтересiв.

На розгляд виносилося питання, яке стосувалося проекту рішення щодо надання дозволу на розробку технiчної документацiй iз землеустрою щодо iнвентаризацiї земель на територiї садово-городнього товариства “Гiрник”.

Депутати Олександрiйської мiської ради не проголосували за проект рiшення щодо надання дозволу на оформлення землi у товариствi, орiєнтовною загальною площею 12,3 гектарiв.

Реагуючи на рiшення депутатів, Степан Цапюк почав висловлюватись вкрай експресивно, згадав якусь iсторiю iз iншим депутатом, хоча не вказав, що саме порушував чи якi має мер претензiї до нього. Дозволив Степан Кирилович собі і лайливі слова: “мужики, вы не охренели?” i тому подiбне.

На мiсцi, де розташовано товариство “Гiрник”, йде будiвництво маєтку на мiсцi лiсового масиву. На мiсцi будiвництва побували громадськi активiсти, якi запросили на будiвництво представникiв контролюючих служб.

Члени громадської органiзацiї “Незалежна громадська рада” звернулись до Президента України з питання перевiрки iмовiрного зловживання владою мiського очiльника, оскiльки на мiсцi лiсу та територiї, яка спочатку була безкоштовно надана племiнницi мера та подарована донцi мера Наталiї Лазаренко, ведеться масштабне будiвництво iз знищенням лiсового масиву.

ВІДЕО:

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *