Політика

На збільшеній сесією на 230 квадратів земельній ділянці може вирости черговий магазин

Кропивницький: торгові ряди на Жадова можуть поповнитися вже незабаром

Йдеться про територію навпроти супермаркету «АТБ» на вулиці Генерала Жадова. Про імовірність зведення на вказаній ділянці нового торгового магазину стало відомо ще на позаминулій сесії міської ради Кропивницького. Тоді депутати погодили проект рішення щодо внесення змін до вже затвердженої земельної ділянки на вулиці Генерала Жадова (навпроти «АТБ – маркет»), розширивши її межі з 96 квадратних метрів до 330.

Нагадаємо, що 16 серпня на земельній комісії у міській раді депутатами було погоджено проект рішення відносно проведення земельних торгів по вказаній ділянці, та включення її до Переліку земельної ділянки, межі якої були збільшені з 96-ти до 330-ти квадратних метрів. Додамо: право оренди на дану земельну ділянку терміном на 25 років, згідно документу, набувається на аукціоні з правом у подальшому передачі її в суборенду. Стартова ціна продажу права оренди – 3 %.
 

У разі погодження документу на сесії, орендар вказаних 330 квадратних метрів отримає можливість здавати землю в суборенду іншим особам. Відтак, на вулиці Жадова, поруч з іншими торговими рядами, імовірно може з’явитися як один габаритний торговий павільйон, так і декілька дрібних кіосків.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *