Політика

Депутат міської ради Кропивницького може отримати в оренду чергові земельні ділянки під торгівлю на 49 років

Йдеться про дві земельні ділянки на вулиці Соборній які можуть перейдуть в оренду на 49 років депутату міської ради Сергію Кріпаку та імовірно його родичу Дмитру Кріпаку. Пропонується погодити одразу два схожих проектів рішення, які є в порядку денному сесії. 

Сьогодні сесії міської ради не відбулося через відсутність кворуму, проте ще раз депутати спробують зібратися 22 серпня, де й розглядатимуть це питання. 

Сергій Кріпак – обраний депутатом від Кіровоградської міської організації партії ,,Блок Петра Порошенка ,,Солідарність” у 2015 році. Член депутатської фракції політичної партії „Блок Петра Порошенка „Солідарність” в Кіровоградській міській раді. Сергій Кріпак є членом постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів. З 2000 року по теперішній час – фізична особа-підприємець.

В обох випадках передбачається припинення громадянці Городєєвій права користування земельними ділянками та передачу їх в оренду Кріпаку С.В., Кріпаку Д.В. на 49 років.

Зазначимо, що Тетяна Гордєєва свого часу була помічником-консультантом Сергія Кріпака, а практика з переходом права власності від Гордєєвої Кріпаку вже не нова – у грудні минулого року за такою ж схемою представнику “БПП” дісталася земельна ділянка на максимально вигідних умовах по вулиці Вокзальній 33-б (оренда на 25 років). Про це тоді писали колеги із видання “Без купюр“.

Вдалим для Сергія Кріпака може виявитися і найближче сесійне засідання, адже тепер йому та його родичу планується передати в оренду на 49 років дві земельні ділянки (площею 0,0027 га 0,0180 га) по вулиці Соборній, 36 і 36-А.

Цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, з правом передачі в суборенду. Розмір орендної ставки мінімальний – 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки з правом передачі земельних ділянок в суборенду.

Доля питання, “протягнутого” на земельній комісії у минулому році щодо ділянки, яка замикає так званий “ряд Рибалкіних”, якраз навпроти ділянок, котрі можуть дістатися депутату в оренду на 49 років, поки  редакції невідоме. Заявником тоді виступала також фірма заступниці депутата. 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *