Спорт

Футболіст із Кропивницького перейде у турецький клуб за 6,5 мільйонів євро

Йдеться про вихованця кропивницького футболу, вінгера збірної України та до недавнього часу німецького “Шальке” Євгена Коноплянку, інформує “Моє Місто“.

Коноплянка, найімовірніше, продовжить кар’єру в Турції. Футболіст найближчим часом підпише контракт із турецьким клубом “Бешикташ”, який розрахується із “Шальке” трьома траншами, йдеться у матеріалі “Футбол24“.

ДОВІДКОВО.

ФК «Бешикташ» — турецький футбольний клуб, базується у Стамбулі в районі Бешикташ, біля Босфору та палацу Долмабахче. Заснований 1903 року (офіційно зареєстрований 1910-го). «Бешикташ» — третя найпопулярніша команда Стамбула та Туреччини (після «Галатасарая» та «Фенербахче»). Ці три клуби жодного разу не вилітали зі Суперліги Туреччини від часу її створення 1957 року. 14-разовий чемпіон та 9-разовий володар Кубка Туреччини. Домашній стадіон: «Водафон Парк» (41 903 місця), збудований на місці колишнього «Іненю».

У свою чергу, видання Transfermarkt оцінює уродженця Кропивницького у 6,5 мільйонів євро. Додамо, що контракт із “Шальке” дійсний до літа 2020-го року.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *