Політика

Кропивницький ліцей-інтернат припинить свою діяльність, а його директор із дружиною перерахували партії Ляшка понад 170 тисяч гривень

Про це пише у матеріалі Громадський рух “ЧЕСНО“, представники якого перевірили, яким чином фінансується “Радикальна партія Олега Ляшка”. Серед спонсорів Олега Ляшка практично відсутні підприємці, аграрії та представники бізнесу. Разом з тим, люди, які офіційно не мають високих доходів, перераховують на рахунки партії значні суми в сотні тисяч гривень.

Тут “засвітився” і директор кіровоградської школи-інтернату “Сокіл” Сергій Сторчаус. Директор комунального закладу примудрився допомогти партії Ляшка на 123 тисячі гривень.

Його дружина, вчителька математики, яка працює в тому ж таки ліцеї “Сокіл”, перерахувала радикалам майже 50 тисяч гривень.
 
Син Сторчаусів Віталій надіслав партії 24 тисячі гривень. Чоловік працює завідувачем сектора архівної справи районної ради Кропивницького. Згідно декларації, минулоріч заробив 25 тисяч гривень. Це означає, що пожертвувавши майже всі гроші партії Ляшка, надавав їй послуги практично безкоштовно.
 
Повертаючись до директора вказаного навчально-виховного об’єднання, зазначимо, що сьогодні у місцевих ЗМІ з’явилася інформація про те, що школа-інтернат “Сокіл” припинить свою діяльністьчерез відсутність дітей, які мають статус сиріт. Навчальний заклад функціонуватиме, проте не вважатиметься інтернатом.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *