Політика

Олександр Горбунов та головний слідчий із Кропивницького балотуватимуться по 99-му округу

Дострокові парламентські вибори заплановані на 21 липня. Сьогодні, 18 червня, ЦВКзареєструвала два кандидати у Верховну Раду України від Кіровоградської області (виборчий округ №99, місто Кропивницький). Мова йде про чинного народного депутата Олександра Горбунова та кропивницького поліцейського Олександра Рудненка.

Олександр Горбунов

Народився 13 лютого 1969 року в місті Кіровограді, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Кропивницькому, судимість відсутня, самовисування.
 
У своїй передвиборній програмі О. Горбунов наголошує на тому, що надалі на державному рівні буде подавати та підтримувати законодавчі ініціативи, які сприятимуть безпеці та обороні, соціальному та екологічному захисту населення, створенню робочих місць та умов для розвитку бізнесу. Олександр Горбунов  планує використовувати всі можливості по залученню державних коштів для:

 Реалізації проектів спортивної інфраструктури міста; 
 Реконструкції парків, скверів, набережних та облаштування місць для відпочинку;
 Реалізації проекту очисних споруд та водопровідних мереж; 
 Оновлення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я м. Кропивницький тощо. 

Олександр Рудненко

Народився 6 липня 1986 року в місті Кіровограді, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, начальник відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління, Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області, безпартійний, проживає в місті Кропивницькому, судимість відсутня, самовисування.

У передвиборній програмі Рудненко, зокрема, обіцяє боротися із криміналітетом, наркозлочинністю, займатись економічною безпекою та співпрацювати з європейськими інституціями. “Наші чиновники мають перейняти європейський досвід та філософію управління. Співпраця з європейськими партнерами дасть можливість фінансувати наші життєво важливі проекти. Покажемо європейським партнерам, що ми здатні провести дієві реформи”, – йдеться у програмі.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *