ПолітикаСпорт

Чемпіони світу з футболу з Кіровоградщини преміальних від ФФУ не отримають

Нещодавно Збірна України з футболу (U-20) здобула перемогу на Чемпіонаті Світу, у фінальному поєдинку перегравши з рахунком 3:1 збірну Південної Кореї.

Екс-гравець кропивницької “Зірки”, а нині хавбек “Олександрії” Кирило Дришлюк провів на полі увесь матч. Чемпіоном світу у складі національної збірної став ще один “олександрієць” Денис Устименко. Президент Федерації футболу України Андрій Павелко у коментарі спортивному виданню Tribuna.com зазначив, що вважає перемогу на Чемпіонаті світу найбільшим успіхом за всю історію українського футболу.

“Збірна України стала кращою на планеті Земля. Це дуже добре. Мені було приємно, коли президенти інших асоціацій і федерацій приходили й дякували нашу країну за таку гарну гру нашої команди”, – розповів Адрій Павелко. 

 
 

Разом з тим, за словами Павелка, на преміальні від ФФУ за здобуття першого місця на чемпіонаті світу розраховувати не варто:

“Я ніколи цього не планував. Жоден гравець не задавав такого питання. Вони мотивовані тим, щоб стати чемпіонами світу. Дане питання не піднімається,адже ми і так ставимо цілі, щоб хлопці відчували, що їх підтримує країна. Вони завжди будуть відчувати радість від перемог і привезених титулів”, – розповів Андрій Габелко.

Отож, ані Кирило Дришлюк, ані Денис Устименко, ані всі всі футболісти збірної України (U-20), котрі стали чемпіонами світу, матеріальні винагороди не отримають.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *