Суспільство

Підписаний прапор України передали кропивницьким захисникам на Херсонщину

Днями зведеному загону ГУНП в Кіровоградській області, який наразі несе свою службу на звільнених територіях Херсонщини передали два прапори — державний та області.
 
У всі часи для захисників рідної землі синьо-жовтий стяг був справжнім символом любові до Батьківщини, відданості їй та боротьбі за свободу. З початком війни на Донбасі українські воїни підняли Державний Прапор України на нову висоту шани й поваги, а з початком повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну глибинний символізм лише посилюється. І стало вже справжньою традицією передавати на передову нашим захисникам підписані прапори з найщирішими побажаннями перемоги, що потім нагадують нашим військовим не лише про обов’язок захищати рідну землю, а й стають для них оберегами, проявами вдячності від громади.
 
Так, від імені громади міста і усієї області синьо-жовтий прапор підписали начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович, заступник міського голови Олександр Мосін, секретар міської ради Олег Колюка.
 
 
“Кіровоградщина чекає на вас з Перемогою!”, “Рідна земля розквітне! Все буде Україна!”, “Ми вами пишаємося! Переможемо! Кропивницький — з вами!” – такі патріотичні звернення і заклики заповнили полотнище.
 
А оскільки це зведений загін усієї області, то й стяг Кіровоградщини вони також отримали.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *