Політика

У Кропивницькому не можуть знайти підрядника для ремонту дороги на Великій Перспективній

Йдеться про поточний ремонт дороги по вулиці Великій Перспективній. На виконання робіт готові спрямувати понад три мільйони гривень. Міське управління ЖКГ оголосили відповідний тендер для пошуку підрядних організацій – у конкурсі взяли участь 4 компанії, а аукціон розпочався 14 травня.

Відповідна інформація розміщена на майданчику публічних закупівель Prozorro.

Пропозицію фірми ПП “Ефект”, яка запропонувала найбільш вигідну ціну (2 733 990), тендерний комітет відхилив через невідповідність заявленої кількості будівельних матеріалів. Інший учасник, ДП “Кіровоградський облавтодор”, оголосив суму на виконання робіт у розмірі 2 734, 00 гривень, проте у підприємства виявили заборгованість зі сплати податків і зборів. ПП “Мам-Сервіс” також отримали відмову за обгрунтуванням, схожим у випадку з ПП “Ефект”. Останній учасник, ТОВ “Арака”, як4ий запропнував за свої послуги 3 037 116 гривень, також отримав відмову від тендерного комітету: підприємством не було надано в повному обсязі підтверджуючі документи виконання аналогічних договорів.

Відтак, управління ЖКГ міської ради продовжить пошуки підрядної організації для здійснення поточного ремонту дороги по вулиці Великій Перспективній.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *