Політика

Завтра у міськраді розглянуть петицію про перехід населення на автономне опалення

В тексті петиції говорилося про вимогу створити сприятливі умови населенню для переходу на автономне опалення, закрити збиткові теплопідприємста, та вкласти кошти, які витрачаются на їх утримання. А також створити соціальну программу фінансування частини витрат на встановлення індивідуального опалення для населення.

Вона з’явилася на сайті “Єдина система місцевих петицій” ще 23 січня 2019 року.

“Шановні керівники міста! Ви вважаете, що можливо населенню платити за холодні батареї 55 грн/м2??? Закрийте підприємства, всі виручені кошти вложіть в программу переходу на індивідуальне опалення і дайте народу жити по нормальному!” – зазначає автор петиції.

Нагадаємо, раніше кропивничани скаржилися на те, що не мають змоги отримати відповідні дозволи на встановлення автономного індивідуального опалення. Станом на сьогодні, петицію про перехід населення на автономне опалення на місцевому рівні підписали 479 осіб із 450 необхідних. Це означає, що її  буде винесено на розгляд постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності.

Засідання відбудеться завтра о 14.00 у приміщенні міської ради.

Показати більше

Схожі статті