Суспільство

На Кіровоградщині завершився етап імунізації вакциною Oxford/AstraZeneca

Імунізацію населення вакциною індійського виробництва Oxford/AstraZeneca (Covishield) завершили на Кіровоградщині. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко.

«Станом на вчора, 15 квітня, у залишку було 10 доз вакцини. На сьогоднішній день ми використали усі 12 100 доз препарату Covishield. Щеплення, зокрема, отримали працівники мобільних бригад із імунізації, а також медики, які працюють в лікарнях із хворими на СOVID-19, та працівники й підопічні інтернатів, інших спеціалізованих закладів із догляду за літніми людьми. Крім того, щеплення отримали працівники обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки», – учтонив посадовець.

Нагадаємо, наприкінці лютого Кіровоградщина отримала 12 100 доз вакцин Oxford/Astrazeneca (Covishield) для імунізації від COVID-19. 14 квітня область отримала 4 880 доз китайської вакцини від коронавірусу CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd. У понеділок, 19 квітня, в область надійде 1170 доз вакцини Pfizer-Biontech.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *