Суспільство

Рятувальники Кіровоградщини приборкали 5 пожеж у житловому секторі, на одній з них врятовано жінку

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.
 
Так, 20 червня о 08:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Шевченка с. Богданівка Суботцівської територіальної громади. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 2 м2 домашніх речей в приватному житловому будинку. О 09:18 займання було ліквідоване знам’янськими рятувальниками.
 
О 08:41 у смт Новгородка на вул. Набережній виникла пожежа 6 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння, яку о 09:06 приборкали новгородківські вогнеборці.
 
О 13:47 стало відомо про пожежу на вул. Ю. Краснокутського обласного центру. Там на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку виникла пожежа 3 м2 домашніх речей та оздоблення на балконі квартири. Під час пожежі врятовано жінку 1948 р.н. О 14:10 пожежу було ліквідовано силами кропивницьких бійців.
 
О 13:55 надійшло повідомлення про займання 10 м2 покрівлі та перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Шевченка с. Олександрівка Добровеличківської територіальної громади. О 15:30 пожежу було ліквідовано спільними зусиллями добровеличківських вогнеборців та місцевої пожежної команди с. Липняжка.
 
О 15:18 стало відомо про займання у с. Бобринка Кетрисанівської територіальної громади на вул. Перемоги. Там виникло займання 24 м2 покрівлі та перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння, яке о 18:12 приборкали бобринецькі рятувальники.
 
В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
 
 
 
 
 
 
 
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *