Суспільство

Молодь Кропивницького запрошують до участі у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках обміну між Україною та Литвою

Відповідно до угоди між урядами України і Литви, Міністерство молоді та спорту України оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви. Ініціативна молодь Кропивницького може долучитися до реалізації проєкту.
 
На проведення конкурсу проєктів цього року у держбюджеті України передбачено 1, 2 мільйона гривень.
 
Хто може подавати заявку на участь у конкурсі?
 
Неприбуткові організації, які працюють з молоддю, зокрема: інститути громадянського суспільства; установи, які працюють з молоддю.
 
Юридичні особи, зареєстровані в Україні, подають заявки на участь у конкурсі до Міністерства молоді та спорту, керуючись інформацією, розміщеною на офіційному веб-сайті Мінмолодьспорту.
 
Організації, які подають заявки на участь у конкурсі до Мінмолодьспорту, повинні мати партнерську організацію з Литви та надати відомості про неї при поданні документів.
 
Подання документів на участь у конкурсі:
 
Пакет документів на участь у конкурсі має бути поданий до Мінмолодьспорту до 16:00 год. 20 квітня 2023 року у друкованій формі на офіційному бланку організації на адресу: м. Київ, вул. Еспланадна, 42 к. 418, та електронній формі depmolpolmms@gmail.com.
 
Пріоритети конкурсу 2023 року:
 Підтримка ініціатив молоді, спрямованих на подолання наслідків війни росії проти Україні, допомогу молоді, яка постраждала від агресії росії проти України, зокрема через волонтерство.
 Зміцнення зв’язків та обмін досвідом між скаутськими організаціями України та Литви з метою формування активної громадянської позиції молоді.
 Співпраця між молоддю та місцевими громадами задля інтеграції молоді в суспільне життя громади.
 Обмін професійним досвідом між молодіжними працівниками, молодіжними центрами та молодіжними організаціями з метою зміцнення психічного здоров’я молоді.
 
Проєкти, подані до на конкурс повинні відповідати одному із зазначених пріоритетів.
 
Детальнішу інформацію про перелік необхідних документів для участі в конкурсі, умови реалізації проєктів, пріоритети конкурсу та іншу додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 287-24-57, 246-62-36, або за посиланням: https://mms.gov.ua/…/oholosheno-pryiom-zaiavok-na…
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *