Суспільство

Жінка з Кіровоградщини покинула немовля на Одещині, дитина померла

Поліцейські розшукали жінку, яка народила і покинула немовля в закинутій будівлі на Одещині, дитина — померла.

Як повідомляє поліція Одеської області,  кримінальне провадження розпочато за статтею 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України

25 січня в покинутій будівлі вагового комплексу в селищі Хлібодарське виявили новонародженого хлопчика без ознак життя. За даним фактом слідчі слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 2 почали досудове розслідування.

Поліцейські направили тіло немовляти на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті й взялися за пошуки породіллі.

Вони встановили, що дитину покинула 34-річна уродженка Кіровоградської області без постійного місця проживання. За два дні її розшукали в Одесі.

Жінка зізналася, що 10 січня народила сина в закинутій споруді, де тимчасово проживала зі своїм співмешканцем, але оскільки маля нібито не проявляло ознак життя, то залишила його, не подумавши про наслідки. На облік у зв’язку з вагітністю вона не ставала, має трьох старших дітей, які через відсутність житла з нею не проживають.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *