Суспільство

Уряд вдосконалив програми грантової підтримки бізнесу єРобота

Уряд вніс зміни в порядок надання мікрогрантів та грантів на розвиток садівництва і тепличного господарства, що забезпечать стабільність фінансування програм та їх сталу реалізацію.
 
Зокрема, внесено зміни до програм грантової підтримки (мікрогранти на власну справу, гранти на розвиток садів та теплиць), що передбачають:
 
– визначення коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття першочерговим джерелом фінансування надання мікрогрантів, що забезпечить стабільність фінансування програми
– виплату грантів отримувачам, рішення щодо яких прийнято у 2022 році, з загального фонду держбюджету 2023 року або за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття
– надання можливості отримувачам грантів на сади або теплиці, рішення щодо яких прийнято у 2022 році, обрати спосіб отримання гранту (у повному обсязі одним платежем або частинами).
 
Нагадаємо, проект єРобота включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду та виноградарства, тепличного господарства. Подача заявки на всі напрямки програми єРобота здійснюється через Портал Дія.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *