Суспільство

Олександр Мосін: поки погода дозволяє — наводимо благоустрій на території Кропивницького

У Кропивницькому встановилася сприятлива погода, яка дозволяє повноцінно відновлювати проїжджу частину міських доріг, наводити лад у зелених зонах, приступити керуючим компаніям до інспекції стану житлового фонду після зимового періоду.

Тож цей час треба ефективно використати для наведення благоустрою, наголосив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 10 травня.

– Робота підприємств житлово-комунального господарства у Кропивницькому проводиться в режимі наджорсткої економії паливно-мастильних матеріалів. Тому жорсткий контроль і оптимізація виходу на маршрути прибиральної і дорожньої техніки мають буди щоденними. Одночасно необхідно опрацювати можливості оперативної закупівлі палива з різних джерел у рамках чинного законодавства України, – зауважив посадовець.

Олександр Мосін також наголосив на важливості за теплої погоди дотримання графіків вивезення твердих побутових відходів із контейнерних майданчиків і приватного сектора.

В умовах підвищення температури має бути також посилений контроль за станом міського полігону твердих побутових відходів. Необхідно виконати увесь комплекс протипожежних заходів, щоб не допустити загорань на сміттєзвалищі і виникнення пожеж.

Крім того, є скарги на постійно переповнені контейнерні баки у Ковалівському парку. Містяни звертаються з проханням перенести контейнерний майданчик з центральної частини парку біля фонтану, де відпочивають родини з дітьми, ближче до недобудови чи туалетів, – повідомив заступник міського голови і доручив головному управлінню ЖКГ проконтролювати наведення порядку в зеленій зоні.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *