Суспільство

Кіровоградщина – область-донор: майже 60 тисяч продовольчих пакунків направили в Запорізьку область

Кіровоградщина, яка є донором-партнером з закупівлі продукції продовольчих наборів для населення Запорізької області. Вже майже 60 тисяч продовольчих пакунків направили в Запорізьку область. Про це під час апаратної наради повідомила в.о. директора департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації Валерія Фурманова.

Перелік продукції, яка входить до продовольчих наборів, визначений Постановою Кабміну №328. У набір входять такі продукти, як: борошно, крупи, макарони, консерви, соняшникова олія, згущене молоко, хлібобулочні вироби, чай або кава. Постачання продукції для гуманітарних потреб здійснює тільки 11 місцевих підприємств. 16 з інших областей.

«Військовою адміністрацією було сформовано перелік постачальників і замовлено продукцією за програмою фінансування Укрзалізницею. На сьогодні передано майже 60 тисяч продовольчих пакунків. Робота продовжується, продукція, що прибуває, не накопичується. Одразу формуються гуманітарні пакети і відправляються до Запорізької області. При формуванні цього замовлення враховані такі аспекти: наявність постачальника у переліку підприємств для задоволення нагальних потреб функціонування держави, результати моніторингу цін, можливість постачальників доставити товари в найкоротший термін і наявність упакованого асортименту продукції», – зазначила Валерія Фурманова.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *