Суспільство

Оперативна ситуація на Кіровоградщині – відносно спокійно

Тиждень почався сиреною лише в Кропивницькому районі. Про це у своєму зверненні повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Райкович.

“Для центрів прийому біженців доба була напруженою. Прийняли понад 9 тисяч переселенців. Третина з них – діти. Наш гуманітарний штаб опрацьовує додаткові пункти прийому і відправки гуманітарних вантажів. Відносне затишшя в зоні бойових дій все одно має спонукати нас до активізації реального сектору економіки. Від ФОПу – до великого підприємства”.

Кожен день наближає до посівної. Прошу усіх керівників територій максимально сприяти аграріям. Хліб для України – це теж переможна зброя.

Триває дистанційне навчання. Прошу освітян області розпочати, особливо для середніх і старших школярів, популярні доступні тренінги, уроки, факультативи – як врятувати життя. Зробіть це цікаво, без острахів для дітей. Запрошуйте фахівців ДСНС, медиків. Для психологів – теж велике поле роботи.

Цієї доби маємо 6 новонароджених дівчаток і 2 хлопчики. Нехай будуть щасливими у вільній Україні!

Президент присвоїв звання Героя України нашому земляку Андрію Норову, випускнику Кропивницької першої школи. Посмертно. Пишаємось!

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *