Політика

Олександр Мосін провів першу апаратну нараду з керівниками виконавчих органів міської ради

Сьогодні, 09 березня, в.о. міського голови  Олександр Мосін провів свою першу апаратну нараду з керівниками виконавчих органів міської ради.

– У режимі воєнного стану діяльність органів місцевого самоврядування і комунальних служб має бути направлена на забезпечення стабільних умов життєдіяльності громади і ефективну підготовку території міста до оборони від російського агресора., – наголосив Олександр Мосін.

Вся комунальна техніка Кропивницького має перебувати у постійній готовності до виконання покладених на неї завдань. У місті продовжується створення запасу необхідних для зведення захисних споруд піску, мішків, виробів із залізобетону, металу тощо. Під  особливо пильною увагою і охороною перебувають усі міські підприємства і об’єкти критичної інфраструктури.

Заклади освіти міста продовжують координувати роботу із прийому людей, що змушені покинути рідні домівки в місцях ведення бойових дій.

– Місто приймало і буде приймати вимушених переселенців,  забезпечувати їм місця для ночівлі і харчування, – підкреслив Олександр Мосін.

У Кропивницькому забезпечено наявність безкоштовних ліків для інсулінозалежних хворих і тих, хто потребує гемодіалізу. У той же час, усі заклади охорони здоров’я готуються до прийому, у разі потреби, поранених українських воїнів.

Районні у місті раді налагоджують тісні комунікації з мешканцями мікрорайонів для створення каналів отримання інформації про підозрілих осіб і небезпечні предмети на території Кропивницького.

– Сьогодні від ефективності роботи кожного із  керівників виконавчих органів, комунальних підприємств залежить наближення загальної перемоги над агресором, – відзначив Олександр Мосін.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *