Суспільство

В ОВА провели нараду з підготовки пропозицій до проєкту програми комплексного відновлення області на 2023-2025 роки

У Кіровоградській ОВА відбулась нарада з підготовки пропозицій до проєкту програми комплексного відновлення області на 2023-2025 роки.

На нараді обговорили питання щодо основних аспектів підготовки пропозицій до проєкту програми, дотримання вимог наявної нормативної бази, публічного обговорення і формування пропозицій по галузях.

“Я дуже прошу, щоб всі максимально включилися в процес. Все залежить від нас. Чим більше у нас буде достойних проєктів, тим більше матимемо шансів отримати кошти на відновлення чи будівництво тих, чи інших об’єктів у громадах Кіровоградщини,”- звернувся до керівників структурних підрозділів Кіровоградської ОВА заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Поліщук.

Нагадаємо, з грудня 2022 року Кіровоградщина розпочала роботу з розробки проєкту Програми комплексного відновлення Кіровоградської області на 2023-2025 роки, про що видані відповідні розпорядчі документи. Питання на рівні центральних органів виконавчої влади координує Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *