Суспільство

Студенти кропивницького вишу взяли участь у всеукраїнському турнірі з легкої атлетики

Студенти педагогічного університету з Кропивницького взяли участь у всеукраїнському турнірі з легкої атлетики. Про це повідомили в ЦДПУ імені Винниченка.

З 10 по 11 грудня 2021 року збірна команда легкоатлетів Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка виступила на Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики «Меморіал Героя Радянського Союзу, професора О.В. Тканка», колишнього ректора Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Два дні поспіль у гостинному і комфортному легкоатлетичному манежі, що на вулиці Пастеровській, точилася напружена, безкомпромісна боротьба на бігових доріжках, секторах зі стрибків та штовхання ядра.

У підсумку наша команда набрала 13,152 очки і виборола почесне друге місце серед шести команд, вслід за господарями змагань, студентами Черкаського національного університету, котрі здобули до командної скарбнички 15,103 очки.

Найбільш вагомий вклад у командний результат зробив кандидат у майстри спорту Ілля Попов (СП20Б) у бігу на 50 м – 5,78 с та майстер спорту України Антон Мокряк (СП20М) в стрибках у висоту – 2,05 м.

Ці змагання є важливими, як етап підготовки до Літньої Універсіади МОН України. Готували команду до змагань тренери Пархоменко В.О., Здітовецький Г.Б., Абраменко В.І.

Факультет фізичного виховання і всі шанувальники легкої атлетики щиро вдячні Президенту федерації легкої атлетики Кіровоградської області Грицаю Миколі Дмитровичу за підтримку нашої команди в цих престижних змаганнях.Click to enlarge image f8.jpg

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *