Суспільство

Початкові класи закладів освіти Кропивницького отримали програмне забезпечення на 2,8 мільйона гривень

Учора, 27 серпня у приміщенні Кропивницького ЦНАПу відбувся другий раунд серпневої наради педагогічних працівників для вчителів початкової школи, які починають в новому навчальному році працювати з першачками.

У червні,в рамках інвестиційного проєкту «Інноваційний прорив», організованого Асоціацією міст України, Кропивницька міська рада виграла грант в сумі 2, 850 мільйона гривень на придбання нового програмного забезпечення. І сьогодні заклади освіти отримують сучасні електронні ресурси для початкової школи та інклюзивної освіти.

Тож сертифікати на користування електронними засобами навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент KM MEDIA Ed Profi» від Андрія Райковича отримали: НВО № 6: для 1 та 2 класів НУШ, НВО № 8: для 2 класу НУШ, НВО «Мрія»: для 1 та 2 класів НУШ, «Ліцей «Науковий»: для 1 та 3 класів НУШ, НВО № 20: для 3 класу інклюзивного навчання, НВО №25: для 2 класу НУШ, НВО № 26: для 1 класу інклюзивного навчання, «Новомиколаївська гімназія»: для 3 класу інклюзивного навчання, НВО № 35: для 3 класу НУШ та 2 класу інклюзивного навчання, НВО № 37: для 3 класу НУШ, Інклюзивно-ресурсний центр № 1: для 1, 2, 3, 4 класів інклюзивного навчання.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *