Суспільство

У Кропивницькому ЦДПУ імені Винниченка отримає мільйон гривень на реконструкцію вишу

У Кропивницькому Центральноукраїнський державний педагогічний університет отримає фінансування для реалізації двох проектів з реконструкції вишу.

Про це інформує МОЄ МІСТО із посиланням на сайт педуніверситету.

Повідомляється, що кошти надійдуть з фонду розвитку закладів фахової передвищої та вищої освіти. На конкурс, що оголошувала комісія Міністерства освіти і науки України, ЦДПУ імені В. Винниченка подавав чотири проєкти. Два з них перемогли і будуть реалізовані у 2021 році в рамках спільного фінансування – 200 тисяч використають із бюджету університету, а один мільйон гривень надійде з фонду.

Так, планують осучаснити систему пожежної безпеки першого корпусу та відремонтувати котельню, що опалює студентський гуртожиток на Полтавській.

«На жаль, в Україні останнім часом трапилось кілька подій, що змушують ретельніше подбати про пожежну безпеку навчального закладу. Наші викладачі й студенти мають бути спокійними за своє життя і здоров’я. Опалення гуртожитку на Полтавській давно потребувало втручання. Погодьтесь, готувати конспекти чи читати підручники краще, коли не мерзнеш», – зазначив ректор університету Євген Соболь.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *