Суспільство

На “Кіровоградобленерго” наклали штраф розміром 170 тисяч гривень

Сьогодні Регулятор на своєму засіданні прийняв рішення щодо покладання штрафних санкцій на ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО». Про це повідомляє прес-служба регулятора.

Підставою перевірки ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» є звернення замовника послуг приєднання, а саме обов’язку ліцензіата своєчасно надавати технічні умови на стандартне приєднання, а також звернення споживача щодо відключення його об’єкту від систем розподілу ОСР.

За результатами перевірки НКРЕКП на ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» було накладено штраф у розмірі 170 000 гривень за недотримання законодавства, що регулює функціонування ринку електричної енергії та порушення ліцензійних умов.

Також даним рішенням зобов’язано ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» у строк до 28 лютого 2021 року:

  • привести свої дії стосовно споживача у відповідність до вимог Кодексу систем розподілу, шляхом надання технічних умов на стандартне приєднання, підписаних ОСР, разом з проєктом договору про стандартне приєднання;
  • здійснити заходи щодо відновлення постачання електричної енергії до споживача;
  • забезпечити внесення змін до місць провадження господарської діяльності з урахуванням території адміністративно-територіальної одиниці, де розташована система розподілу електричної енергії, що перебуває у власності ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» та до якої приєднано електроустановки споживача.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *