Політика

Кропивничан чекає перегляд тарифів на тепло

Йдеться про КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградтепло“.

Про це інформує “Моє місто” з посиланням на “Без купюр“.

Повідомлення про необхідність вчергове підвищити тариф на теплопостачання для споживачів з’явились на сайтах двох теплогенеруючих підприємств Кропивницького КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградтепло“.

Свої наміри тепловики обгрунтовують підвищенням ціни на природній газ, вартості паливно-мастильних матеріалів та інших витрат.

В середньому для населення вартість теплопостачання зросте на 16-18%. Для бюджетних установ навпаки передбачається зменшення тарифу щонайменше на 13%.

КП “Теплоенергетик” з цього приводу ініціює відкрите громадське обговорення, що відбудеться о 10.00 годині 16 листопада 2018 року за адресою: м. Кропивницький, вул. Енергетиків, 20.

Також протягом всього наступного тижня кропивничани можуть висловити свої зауваження і пропозиції щодо прогнозованих тарифів у письмовому або електронному вигляді за адресою: м. Кіровоград, вул. Енергетиків, 20 або на електрону адресу E-mail: VP_TEC@ukr.net та м. Кропивницький, вул. С. Гришина, 23/16 або на електронну адресу E-mail: kir-teplo@ukr.net відповідно.

Теги
Показати більше

Схожі статті