Суспільство

Маски лише на перервах, довідок щодо коронавірусу не вимагають – кропивницьке управління освіти

Під час навчання в класах учні кропивницьких шкіл будуть без масок, під час перерв маску мають одягати. Про це Суспільному розповіла начальниця міського управління освіти Лариса Костенко. Довідок про відсутність у дитини та її оточення захворювання на COVID-19 нині не вимагають.

За словами Лариси Костенко, перелік довідок, потрібних для того, щоб піти в школу, визначить міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

”Якщо міська комісія дасть доручення, щоб вимагати довідки, в школах повинні будуть виконувати його, щоб не наражати інших дітей. Зараз існує напруга, всі хочуть віддати дітей у школу, і вчитель матиме правдиву інформацію від лікаря про епідоточення дитини і про те, чи не перебуває дитина в групі ризику”.

Нині управління освіти і школи керуються рекомендаціями профільного міністерства. В них зазначене проведення опитування класними керівниками. Усі школи мають відповідні анкети. За словами начальниці управління освіти, важливо, щоб батьки дали правдиву інформацію.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *