Суспільство

На Кіровоградщині сторожу школи нараховували зарплату, поки він був заробітках

За процесуального керівництва Новоукраїнської окружної прокуратури завершено досудове розслідування за фактом розтрати 80 тис грн бюджетних коштів працівником сільської школи. Про це інформує МОЄ МІСТО з посиланням на сайт прокуратури Кіровоградської області.

За версією слідства, завідуючим господарством навчального закладу внесені завідомо недостовірні відомості до табелю обліку робочого часу щодо відпрацьованих годин охоронником закладу, в той час як останній перебував на заробітках за кордоном. Вказаними умисними діями обвинувачений допустив розтрату бюджетних коштів шляхом необґрунтованого нарахування та виплати заробітної плати сторожу у розмірі 80 тис грн.

Обвинувальний акт за фактом розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч. 2 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України) скеровано на розгляд суду.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *