Суспільство

На Кіровоградщині аудитори виявили порушень на 33,2 мільйони гривень

Протягом п’яти місяців 2021 году фахівці Управління Східного офісу Держаудитслужбы в Кіровоградській области виявили порушень, що призвели до втрат матеріальних и фінансових ресурсів на сумме 28,8 млн грн.

Завдяки здійсненій роботі аудиторівезпечено відшкодування фінансовых порушень, що призвели до втрат 33,2 млн грн. Через впроваджені об’єктами контролю пропозиції, за результаты державных финансовых аудитів отримано додаткового результата (економічний ефект) на суму 6,7 млн ​​грн. Кандидаты в місцевих органів, управляющие и місого самовыдування, підпримств, установили організацій за результаты проведених ревізій и аудитів, принявший 26 управленческих рішень.

За финансовое обеспечение обработки 80 посадочных мест привлекаются к административной работе, 27 – до дисциплинарной, 2 – до материальной, одной особой организации для работы с посадкой. Для проверки, внесения изменений, застопорилось 15 заходов на вход: в одном випадку застопорилось финансовое обеспечение оценки, в одном – прийнято вимогу оценка, оценка, оценка, оценка, оценка, оценка, оценка, оценка. 6 випадках зупинено операционных з бюджетными коштами, а також в 6 випадках попереджено про неналежное виконання бюджетного законодавства за в рассматриваемом щодо усунення порушення на 7,7 млн ​​грн.

На розгляд правоохоронним органам передано 8 материалов захода государственного финансового контролю, за результаты розглядного анализа 7 документов и вручено 10 письменных сообщений о расследовании уголовного судопроизводства.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *