Політика

Кабмін погодив кандидатуру Марії Чорної на посаду голови Кіровоградської ОДА

Сьогодні, 26 травня, Кабмін погодив кандидатуру директора Департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА Марії Чорної на посаду голови облдержадміністрації.

“Кіровоградська область має всі можливості для того, щоб стати лідером. Ми її називаємо аграрним серцем України. Однак є позиції, за якими ми відстаємо. Обіцяю докладати максимум зусиль і працювати в напрямку вирішення цих завдань, а також вирішувати актуальні проблеми. Будь-які управлінські рішення приймаються на основі якісного та детального аналізу. Розумію, що часу мало, тому ми з командою повинні провести його дуже швидко, щоб проблеми області можна було вирішити оперативно “, – зазначила Марія Чорна.

Також Марія Чорна пообіцяла працювати в напрямку реалізації програми “Велике будівництво”. Окремо зупинилася на питанні охорони здоров’я. На її думку, також варто звернути увагу на розвиток і роботу ОТГ в умовах децентралізації.

Нагадаємо, після звільнення Андрія Назаренко тимчасово виконуючим обов’язки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації був призначений Валерій Жалдак.

Марія Чорна наразі займає посаду директора Департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *