Суспільство

У Кропивницькому родина Валіхновських досі не заїхала у подаровану міською радою квартиру

У Кропивницькому родина Валіхновських, у яких народилося четверо близнят, досі не заїхала до подарованої Кропивницькою міською радою чотирикімнатної квартири у зв’язку з відсутністю належних умов для проживання. Провести ремонт обіцяли в МНС.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на пульS і слова Анастасії Валіхновської.

“В’їхати досі не можемо, тому що там голі стіни і більше нічого. Ще були купи сміття. Ми його з горем навпіл винесли. У квартирі немає навіть опалення. Щоб його встановити потрібно близько 60-ти тисяч гривень, але для нас зараз це непідйомна сума “, – говорить Анастасія.

Нагадаємо, Кропивницька міська рада придбала для сім’ї Валіхновських чотирикімнатну квартиру на вулиці Пацаєва. Ключі від нового житла 2 квітня вручав міський голова Андрій Райкович.

“Нам тоді сказали, що на наступний день будуть” запускати “МНС, які і зроблять ремонт”, – розповідає Анастасія Валіхновський.

Цю ж інформацію нам підтвердила радниця міського голови Євгенія Шустер. За її словами, зараз “м’яч знаходиться на стороні МНС”, керівництво якого раніше взяло на себе відповідну обіцянку.

“300 тисяч гривень вони повернули, а 200 залишилися у них (прим. – МНС)”, – підкреслила Євгенія Шустер.

Йдеться про сертифікат на ремонт, який має сім’я Валіхновський.

“Декларувалося, що за ці гроші МНС повинні будуть зробити ремонт. І я пам’ятаю, як нам обіцяли, що це вже ось-ось почнеться, на наступний день після вручення ключів від квартири. А сам по собі цей сертифікат не має ніякої юридичної сили, використовувати його ми зараз ніяк не можемо … Пам’ятаю, як ми загорілися, що влітку вже будемо жити на першому поверсі. До того ж, у дворі є дитячий майданчик “, – коментує А. Валіхновський.

Зараз сім’я продовжує жити в орендованій “двійці” на четвертому поверсі багатоквартирного будинку.

У свою чергу, радниця міського голови Євгенія Шустер повідомила, що актуалізувала дане питання два-три тижні тому перед начальником МНС Кіровоградської області. Останній запевнив, що веде переговори з “Епіцентром”.

“Поки що час йде, але нічого не відбувається”, – констатує А. Валіхновський.

Зазначається, що редакція звернулася за коментарем до керівництва МНС Кіровоградської області й опублікує його, як тільки отримає.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *