Суспільство

Відділення екстреної медичної допомоги у Гайвороні готове приймати пацієнтів

Відділення екстреної медичної допомоги побудували в Гайворонській центральній районній лікарні за програмою «Велике будівництво». Виконання робіт проінспектував тимчасово виконуючий обов’язки голови ОДА Валерій Жалдак.

«Будівельні роботи практично завершені, підрядники спрацювали оперативно. Фактично роботи почалися в кінці жовтня, і в кінці березня вони були завершені. Хочу подякувати керівництву місцевої громади, їх можна ставити в приклад. Вони не чекають фінансування з державного бюджету на медичне обладнання, вони вже здійснили закупівлю певної медичної техніки. За державні кошти для відділення закупили томограф, громада закупила відеогастроколоноскоп та чотири монітори пацієнта. Нове приймальне відділення зможе вже повноцінно працювати і примати пацієнтів»,- зазначив Валерій Жалдак.

Він додав, до існуючого приміщення лікарні добудували частину приймального відділення загальною площею близько 300 м2. На будівництво приймального відділення витратили близько 18 мільйонів гривень.

Нагадаємо, складовою програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині у 2020-2021 роках стали понад 200 об’єктів у дорожній галузі, освіті, культурі, спорті та медицині.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *