Суспільство

У Кропивницькому завершують ремонт мосту

Капітальний ремонт мосту по вулиці Кропивницького в обласному центрі завершується. Про це повідомив директор ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» Анатолій Зорькін.
 
«На мосту не проводились ремонтні роботи майже 50 років. Починаючи з вересня минулого року, підрядники підняли прогонові будови та замінили опорні частини мосту. На змонтованій монолітній залізобетонній плиті улаштували новий комплекс мостового полотна. Проїжджу частину мосту відокремили бар’єрною огорожею, вздовж монолітних пішохідних тротуарів змонтували бордюри з гранітного каменю та встановили світлоповертальні елементи. Також підрядники облаштували сучасну єдину систему водовідводу, яка складається з двох нових водоочисних споруд на підходах до мосту, сепаратора нафтопродуктів та колектора піску», – уточнив Анатолій Зорькін.
 
Він додав, договірна ціна капітального ремонту склала 22,5 мільйона гривень.
 
Як повідомлялося раніше, цьогоріч ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» у Кіровоградській області запланувало виконання ремонтно-будівельних робіт на 32 нових об’єктах загальною протяжністю майже 67 км.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *