Суспільство

На Кіровоградщині стало більше підрозділів, де можна оформити ID-картку

Переоформити ID-картку відтепер можна і в Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області. Раніше в апараті Управління оформлювались лише закордонні паспорти.

Власники раніше отриманих документів у разі закінчення строку дії паспорта або до його закінчення, у зв’язку зі зміною інформації, внесеної до паспорта (крім додаткової змінної інформації), при виявленні помилки в інформації, внесеній до паспорта, та якщо паспорт непридатний для подальшого використання, можуть оформити нову ID-картку в Управлінні ДМС.

ID-картку переоформити можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби, на Кіровоградщині таку послугу надають всі 25 підрозділів, а на час дії карантинних заходів і вперше паспорт у формі картки отримати можна за місцем перебування, а не виключно за місцем реєстрації.

Під час відвідування підрозділів Міграційної служби необхідно обов’язково дотримуватись маскового режиму та дотримуватись безпечної соціальної дистанції. Аби зменшити час перебування у підрозділі варто заздалегідь зареєструватись в електронній черзі на сайті ДМС та можна здійснити оплату послуг онлайн.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *