Суспільство

Кропивницький готується до завершення опалювального сезону

Опалювальний сезон у Кропивницькому традиційно закінчується, коли показник середньодобової температури повітря впродовж трьох діб поспіль не опускається нижче  + 08 градусів.

Міський голова Андрій Райкович звернув увагу своїх профільних заступників під час робочої наради, що тепла погода на території обласного центру поки не стабілізувалася, а на найближчі дні синоптики навіть прогнозують похолодання. У такій ситуації відключати котельні поки зарано, переконаний очільник міста. Найімовірніше, заклади соціальної інфраструктури і житловий фонд отримуватимуть централізоване теплопостачання  до 10 квітня.

– Я розумію, що школярі пішли на дистанційне навчання, а потім йдуть на канікули – це був би зручний час для завершення опалювального сезону. Але ж працюють дитячі садочки, медичні заклади, вони повинні бути в теплі. Враховуючи, що вночі ще прогнозуються морози і, за умови відключеного опалення, в приміщеннях  може бути холодно. Не поспішайте повністю зупиняти котли і  вимикати подачу тепла.

 
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *